طلاق



شرایط طلاق از جانب زن:

همانطور که میدانید طلاق دادن یک حق برای مرد قرار داده شده است اما در مواردی قانونگذار شرایطی را تعیین کرده است که زن بر اساس آن شرایط، می تواند تقاضای طلاق نماید. وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده می تواند در ارائه مشاوره و قبول دعاوی این پرونده ها به شما کمک نماید .

  • چنانچه مرد به هر دلیلی از پرداخت نفقه به زن خو داری و امتناع کند، زن می تواند در دادگاه جهت مطالبه نفقه از شوهرش شکایت کند و پس از صدور حکم باز هم پرداخت نفقه محقق نشد زن می تواند دادخواست طلاق دهد.
  • عسر و حرج زوجه : در صورتی که ادامه زندگی موجب عسر و حرج زن شود و زن آن را در محکمه اثبات کند ، دادگاه مرد را اجبار به طلاق می کند .
  • غیبت زوج : طبق قانون چنانچه مرد بیش از 4 سال تمام غیبت داشته باشد و هیچگونه اثری از او نباشد دادگاه به زن حق طلاق می دهد.
  • وکالت زن در طلاق طبق شروط 12 گانه در عقد نامه : محکومیت بیش از 6 ماه، ارتکاب جرم خلاف مصلحت خانواده، گرفتن زن دوم بدون اجازه زن اول، اعتیاد شوهر و …

طلاق از طرف مرد:

بر اساس ماده 1133 قانون مدنی سابق ، مرد می توانست هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد . مطابق این ماده که در واقع طلاق از طرف مرد را به صورت کاملا یک طرفه پیش بینی نموده بود ، مرد می توانست بدون ارائه هیچگونه دلیل و مدرکی به دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و با معرفی نمودن دو شاهد عادل و پرداخت کلیه حقوق مالی همسرش ، او را طلاق دهد و زنان نمی توانستند هیچ نقشی در جلوگیری از این طلاق ایفا نمایند . اما این امر موجب سوء استفاده بعضی از مردان از این حق می شد . بعلاوه اینکه در این شرایط بسیاری از طلاق ها از روی عصبانیت انجام می گرفت و پس از مدتی منجر به رجوع از طلاق  می شود و این شرایط منجر به بی نظمی هایی در دفاتر طلاق و نظم حقوقی کشور می شد .

 به دلیل اینکه ضابطه مندی این طلاق و فرایند طولانی آن سبب می گردید که تا حد زیادی جلوی تصمیمات عجولانه گرفته شود ، ماده 1133 قانون مدنی به این شرح اصلاح شد : " مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون ، با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید " و بدنبال آن ، قانون حمایت خانواده مراحل طلاق از طرف مردان را پیش بینی نمود که اکنون مردان برای طلاق دادن همسر خود ناگزیر از انجام آنها هستند.



چگونه برای طلاق طرح دعوا کنیم:


زن برای گرفتن طلاق می بایست همراه با رونوشت عقدنامه و شناسنامه ، دادخواستی به محل اقامت شوهرش ارسال کند ، اگر در مراکز استانها زندگی میکند با مراجعه به خدمات الکترونیک و درغیر اینصورت به دادسرای محل سکونت خود دادخواست خود را با ذکر دلایل طلاق تنظیم میکند. پس از آن ابلاغیه برای زوجین ارسال می شود که در آن تاریخ حضور در جلسه دادگاه مشخص شده است.



[ بازدید : 56 ]
[ سه شنبه 8 بهمن 1398 ] [ 15:03 ] [ محمود جعفری ]
تابلو دکوراتیو نسلینو وبینو طراح سایت قم آسال تهویه (شرکت تهویه مطبوع در قم) بیگ بلاگ دانلود فیلم هندی کاهش حجم عکس ساخت وبلاگ ساخت ایمیل سازمانی قاب عکس لباس خواب پلکسی رنگی giraffeplanner برسادیس
دانلود فیلم امیر نظری آکادمی هلپ کده مجله اینترنتی رهاکو هنگ درام جارو استخری وی موبایل ال تی پارت summer mocktails خرید ملک در دبی Why is Persian food good کلروفیل چیست تابلو دکوراتیو
بستن تبلیغات [x]