مالیات بر میراث

سلام و وقت بخیر خدمت بازدید کنندگان گرامی 


از این به بعد سعی داریم سوالات شما عزیزان را به صورت پست به نمایش بگذاریم تا همگی بتوانید از این پرسش و پاسخ ها بهره مند شوید شاید مشکلات شما در میان این سوال ها باشد!


سوال:

سلام…اگر پدری قبل از فوت خانه ای را به نام یکی از پسرانش بزند سپس بعد فوت در وصیت آن مال انتقالی که قبل از فوت به پسرش داده شده است را باز هم در وصیت قید نماید. آیا در این صورت مالیات بر آن مال (ارث)پرداختش به عهده کلیه فرزندان است؟


 پاسخ:


با سلام؛ خیر با توجه به انتقال ملک بنام یکی از فرزندان این بخش جزء ترکه محسوب نمی شود و لذا وصیت و نیز مالیات بر ارث شامل ملک مزبور نمی شود.


[ بازدید : 48 ]
[ دوشنبه 5 اسفند 1398 ] [ 16:59 ] [ محمود جعفری ]

شرایط حضانت و مجازات پس ندادن طفل!




آیا میدانید!

در صورت فوت پدر،حضانت طفل با مادر زنده است هر چند این طفل جد پدری یا قیم داشته باشد مگر در صورت عدم صلاحیت مادر!



آیا میدانید!

فرزند دختر بعد از اتمام 9 سالگی و فرزند پسر بعد از اتمام سن 15 سالگی در تعیین محل زندگی خود مختار می باشند.


آیا میدانید!

چنانچه پدر یا مادری که حضانت فرزندان با وی است دچار بیماری لاعلاج یا مسری شوند حق حضانت از آنان سلب میشود. 


آیا میدانید!

اگر در صورتی که انحطاط اخلاقی پدر یا مادر که حضانت فرزندیا فرزندان با وی است سلامت جسمی یا روانی فرزند مورد خطر قرار گیرد دادگاه تصمیم نهایی را خواهد گرفت!


[ بازدید : 96 ]
[ چهارشنبه 30 بهمن 1398 ] [ 15:02 ] [ محمود جعفری ]

نکات حقوقی انحصار وراثت



انحصار وراثت عبارت است از معلوم نمودن تعداد وراث متوفی توسط مراجع ذیصلاح. به این معنی که بعد از اینکه شخص فوت کرد و از دنیا رفت مشخص شود که چه کسانی از ایشان ارث میبرند.

بعد از اینکه فردی فوت میکند تازه اول ماجراست به این صورت که بین وراث دعوا شروع میشود و در بسیاری از خانواده ها بعضی از وراث یک مبایعه نامه و یا وصیت نامه جعلی درست میکنند تا بتوانند مال و اموال متوفی را بالا بکشند. در صورتیکه وکیل داشته باشید به راحتی از تمامی این سوء استفاده ها جلوگیری خواهد کرد.

برای نمونه تفاوت گرفتن وکیل و نداشتن وکیل را در سهم الارث برای شما توضیح میدهیم.

بعد از اینکه شخص فوت میکند ممکن است ماترکی (مال و اموالی) داشته باشد که وراث ایشان بعد از گرفتن میتوانند آن ماترک را بین خود تقسیم کنند. به این ماترک که به وراث میرسد ارث میگویند.

اگر برای مطالبه سهم الارث وکیل گرفته شود:

  • مدت زمان تقسیم  ارث خیلی کمتر میباشد.
  • وکیل میتواند گواهی انحصار وراثت  را هم بگیرد.
  • در صورتیکه بین وراث اختلاف باشد وکیل با علم به قوانین اختلافات را برطرف میکند.
  • وکیل میتواند مالیات بر ارث را به اداره دارایی بپردازد.
  • نیازی به حضور هیچ یک از وراث در شورای حل اختلاف و یا اداره دارایی نمیباشد.
  • سهم هر یک از ورثه را وکیل میتواند به ورثه دیگر انتقال دهد و یا بفروشد.


[ بازدید : 75 ]
[ شنبه 26 بهمن 1398 ] [ 10:05 ] [ محمود جعفری ]

نکات حقوقی املاک




چنانچه قصد خرید آپارتمان یا خانه را دارید، باید چند نکته را مد نظر داشته باشید. یکی این که با توجه به سلیقه، توان مالی و همچنین سایر گزینه هایی که مد نظرتان هست، خانه را تهیه کنید. دیگه این که در هنگام خرید خانه با نکات حقوقی آن آشنا باشید تا به این وسیله از مشکلات بعدی پیشگیری کرده باشید. ما در مقاله ی زیر به بررسی نکات مهم حقوقی به هنگام خرید املاک می پردازیم.


1- نام و هویت متعاملین: درهرقرارداد نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه، و کد ملی، آدرس صحیح و تلفن، دو طرف قرارداد اعم ازخریدار یا خریداران، فروشنده یا فروشندگان، موجر، موجران، مستاجر یا مستاجران، کارفرمایان، پیمانکاران و... می بایست به طوردقیق مشخص نوشته شود.


2- مدت مورد معامله: درکلیه قرارداد ها مدت انجام شدن فرایند معامله حتما می بایست روشن ودقیق نوشته شود، تا درصورتی که مدت قرارداد به پایان برسد و دوطرف به تعهدات خود عمل نکنند، بر اساس دیگربندها عمل ، یا تصمیمات دیگری براساس توافق های معامله کنندگان گرفته  شود.


3-هویت مورد معامله دقیقا شناسایی شود: یعنی اگر مورد معامله و اسناد مربوطه  به رویت متعامل رسید دقت شود آنچه دیده شده همان است که در پایان معامله به متعامل واگذارخواهد شد (در صورت نیاز از اداره ثبت اسناد محل تحقیق شود، پلاک ثبتی مندرج درسند متعلق به همان ملک رویت شده است یا خیر.)


4- قیمت مورد معامله: ازارکان مهم هرقرارداد قیمت مورد معامله است ، به طوری که درصورت درج نشدن قیمت مورد معامله درهرقرارداد به خصوص مبایعه نامه، اجاره نامه، قرارداد خرید و فروش هرنوع کالایی، آن سند یکی ازمهمترین اصول لازم را ندارد.


5- مورد معامله: درتمام قراردادها، نوشتن دقیق مورد معامله ضروری واجباری است. به خصوص درکلیه قراردادهای مربوط به معاملات املاک ،درج پلاک ثبتی (شامل شماره های اصلی، فرعی، قطعه) آدرس دقیق پستی، شماره سند، شماره دفتر و تمام مشخصات مندرج در سند مالکیت، لازم الاجرا است به نحوی که بدون درج  مورد معامله اصولا قراردادها اعتبار ندارند.



[ بازدید : 47 ]
[ پنجشنبه 17 بهمن 1398 ] [ 14:49 ] [ محمود جعفری ]

نکات حقوقی جهیزیه




آیا می‌دانید؟

شوهر اجازه فروش جهیزیه همسرش را ندارد و تا زمان بقای زندگی مشترک حق استفاده از این اموال را دارد.



آیا می‌دانید؟

اگر زوجی بدون اذن همسرش جهیزیه وی را بفروشد برابر قانون مسئول است و می توان به عنوان فروش مال غیر از وی شکایت كرد.


[ بازدید : 61 ]
[ سه شنبه 15 بهمن 1398 ] [ 12:41 ] [ محمود جعفری ]

نکات حقوقی سقط جنین

آیا می دانستید درخواست صدور مجوز سقط جنین فقط هنگامی پذیرفته می شود که جهت درمان بوده و قبل از 4 ماهگی جنین به درخواست زوجین و با معرفی نامه پزشک، نتایج آزمایشات پزشکی به اداره کل پزشکی قانونی استان تقدیم شده باشد؟ 


[ بازدید : 72 ]
[ شنبه 12 بهمن 1398 ] [ 15:33 ] [ محمود جعفری ]

نکات حقوقی وصیت نامه

 آیا می دانستید در صورتی که شخص وصیت نکرده باشد، رضایت کلیه وراث جهت پیوند عضو متوفی یا کسی که دچار مرگ مغزی شده لازم است و الاّ موضوع پیوند و اهداء عضو امکانپذیر نبوده و برخلاف مقررات است؟



[ بازدید : 75 ]
[ شنبه 12 بهمن 1398 ] [ 15:22 ] [ محمود جعفری ]

طلاق



شرایط طلاق از جانب زن:

همانطور که میدانید طلاق دادن یک حق برای مرد قرار داده شده است اما در مواردی قانونگذار شرایطی را تعیین کرده است که زن بر اساس آن شرایط، می تواند تقاضای طلاق نماید. وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده می تواند در ارائه مشاوره و قبول دعاوی این پرونده ها به شما کمک نماید .

  • چنانچه مرد به هر دلیلی از پرداخت نفقه به زن خو داری و امتناع کند، زن می تواند در دادگاه جهت مطالبه نفقه از شوهرش شکایت کند و پس از صدور حکم باز هم پرداخت نفقه محقق نشد زن می تواند دادخواست طلاق دهد.
  • عسر و حرج زوجه : در صورتی که ادامه زندگی موجب عسر و حرج زن شود و زن آن را در محکمه اثبات کند ، دادگاه مرد را اجبار به طلاق می کند .
  • غیبت زوج : طبق قانون چنانچه مرد بیش از 4 سال تمام غیبت داشته باشد و هیچگونه اثری از او نباشد دادگاه به زن حق طلاق می دهد.
  • وکالت زن در طلاق طبق شروط 12 گانه در عقد نامه : محکومیت بیش از 6 ماه، ارتکاب جرم خلاف مصلحت خانواده، گرفتن زن دوم بدون اجازه زن اول، اعتیاد شوهر و …

طلاق از طرف مرد:

بر اساس ماده 1133 قانون مدنی سابق ، مرد می توانست هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد . مطابق این ماده که در واقع طلاق از طرف مرد را به صورت کاملا یک طرفه پیش بینی نموده بود ، مرد می توانست بدون ارائه هیچگونه دلیل و مدرکی به دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و با معرفی نمودن دو شاهد عادل و پرداخت کلیه حقوق مالی همسرش ، او را طلاق دهد و زنان نمی توانستند هیچ نقشی در جلوگیری از این طلاق ایفا نمایند . اما این امر موجب سوء استفاده بعضی از مردان از این حق می شد . بعلاوه اینکه در این شرایط بسیاری از طلاق ها از روی عصبانیت انجام می گرفت و پس از مدتی منجر به رجوع از طلاق  می شود و این شرایط منجر به بی نظمی هایی در دفاتر طلاق و نظم حقوقی کشور می شد .

 به دلیل اینکه ضابطه مندی این طلاق و فرایند طولانی آن سبب می گردید که تا حد زیادی جلوی تصمیمات عجولانه گرفته شود ، ماده 1133 قانون مدنی به این شرح اصلاح شد : " مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون ، با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید " و بدنبال آن ، قانون حمایت خانواده مراحل طلاق از طرف مردان را پیش بینی نمود که اکنون مردان برای طلاق دادن همسر خود ناگزیر از انجام آنها هستند.



چگونه برای طلاق طرح دعوا کنیم:


زن برای گرفتن طلاق می بایست همراه با رونوشت عقدنامه و شناسنامه ، دادخواستی به محل اقامت شوهرش ارسال کند ، اگر در مراکز استانها زندگی میکند با مراجعه به خدمات الکترونیک و درغیر اینصورت به دادسرای محل سکونت خود دادخواست خود را با ذکر دلایل طلاق تنظیم میکند. پس از آن ابلاغیه برای زوجین ارسال می شود که در آن تاریخ حضور در جلسه دادگاه مشخص شده است.



[ بازدید : 55 ]
[ سه شنبه 8 بهمن 1398 ] [ 15:03 ] [ محمود جعفری ]

آیا میدانستید های حقوقی ازدواج

آیا می دانستید:

خواستگاری و نامزدی ایجاد رابطه زوجیت نمی‌کند و دختر را نمی‌توان به صرف خواستگاری و نامزدی، مجبور به ازدواج کرد؟

آیا می‎دانستید:

عقد کردن زنی که در عده طلاق یا عده وفات است سبب باطل شدن ازدواج وحرمت ابدی بین زن است؟

آیا می دانستید:

شوهر می تواند همسر خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن باشد، منع کند؟


[ بازدید : 87 ]
[ شنبه 5 بهمن 1398 ] [ 17:08 ] [ محمود جعفری ]

اهداء عضو متوفی




آیا می دانستید در صورتی که شخص وصیت نکرده باشد، رضایت کلیه وراث جهت پیوند عضو متوفی یا کسی که دچار مرگ مغزی شده لازم است و الاّ موضوع پیوند و اهداء عضو امکانپذیر نبوده و برخلاف مقررات است؟


[ بازدید : 210 ]
[ يکشنبه 8 دی 1398 ] [ 11:56 ] [ محمود جعفری ]
تابلو دکوراتیو نسلینو وبینو طراح سایت قم آسال تهویه (شرکت تهویه مطبوع در قم) بیگ بلاگ دانلود فیلم هندی کاهش حجم عکس ساخت وبلاگ ساخت ایمیل سازمانی قاب عکس لباس خواب پلکسی رنگی giraffeplanner برسادیس
دانلود فیلم امیر نظری آکادمی هلپ کده مجله اینترنتی رهاکو هنگ درام جارو استخری وی موبایل ال تی پارت summer mocktails خرید ملک در دبی Why is Persian food good کلروفیل چیست تابلو دکوراتیو
بستن تبلیغات [x]